Alles in 1 pakket

De beste deals voor het internet abonnement zijn gereserveerd voor de personen die ook direct televisie en bellen als bundel van een enkele provider nemen. Dit wordt het alles in 1 pakket genoemd. Alle drie de diensten worden dan afgenomen bij dezelfde provider waardoor de klant een korting krijgt op het geheel.

Alles in 1 providers

Alle Nederlandse providers biedt dit type pakket aan zoals Ziggo, Caiway en KPN met variërende prijzen, beschikbaarheid en TV kanalen. Een alles in 1 pakket levert doorgaans een aanzienlijke besparing op in vergelijking met het afsluiten van aparte internet, televisie en telefoonabonnementen. Het is ook mogelijk om korting te krijgen als je een internet abonnement neemt met televisie zonder de huistelefoon. De korting is dan vaak wel lager dan bij het alles in 1 pakket. Hoeveel de tarieven zijn voor het adres waar je internet voor zoekt kun je vinden met een postcode check. Doe doe postcode check om te bekijken welke alles in 1 pakketten verkrijgbaar zijn op je adres.

Onderdelen van een alles in 1 pakket

Een internet abonnement is vaak een onderdeel van een alles in 1 pakket. Dit staat voor internet, bellen en televisie. Dit is een combinatie abonnement van de drie onderdelen. Het signaal voor de televisie kan ontvangen worden via de coax kabel, draadloos via de ether of via de internetverbinding. Het is hiernaast ook nog mogelijk dat televisie ontvangen wordt via de satelliet. Het voordeel van een alles in 1 abonnement is dat de combinatie goedkoper is dan het afsluiten van de losse abonnementen voor de diensten. Hiernaast is er sprake van een enkele maandelijkse rekening van één en dezelfde aanbieder. Via een postcodecheck kan bekeken worden welke alles in 1 pakketten mogelijk zijn op een adres.