Ga je op vakantie of weekendje weg, wil je altijd met een gerust hart kunnen slapen of zit je altijd met een onderbuik gevoel op werk? Dan kan het zo zijn dat het aanschaffen van een alarmsysteem voor u wat rust kan bezorgen. Groenewegen Delft heeft al meerdere jaren ervaring met het aanleggen en onderhouden van alarmsystemen. Het bedrijf verzorgt al jaren de beveiliging in woningen en bedrijfspanden en is hier dan ook vrij gespecialiseerd in. Naast specialisatie heeft het bedrijf ook de benodigde certificaten. Zo is Groenewegen Delft lied van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven, ook wel de VEB. Deze vereniging heeft een aantal regels en eisen waar een bedrijf zich aan moet houden. Hier kunt u meer over lezen op de site van deze vereniging. Kort samengevat betekent het dat bedrijven die zijn aangesloten ervoor zorgen dat uw pand of panden met de beste zorg worden beveiligd.

Groenewegen Delft komt het alarmsysteem persoonlijk bij uw pand aanleggen. Dit is niet louter een inbraakalarm met een camera. Naast het alarm wordt er een camerasysteem aangelegd waar men alle live beelden op kan terugkijken. Daarboven kan er ook nog voor worden gekozen op een brand – en ontruiming systeem aan te leggen. Omdat veel inbraken voorkomen konden worden door een beter slot en hangwerk, worden deze ook gecontroleerd door het bedrijf. Als uw pand groot genoeg is dan is er de mogelijkheid om een toegangscontrolesysteem aan te leggen.

Stel dat het onheil toch toeslaat en er wordt ingebroken in uw woning of bedrijfspand dan kan een meldkamer met u meekijken en u live advies geven. Het wordt dan ook aangeraden door Groenewegen Delft om gebruik te maken van deze meldkamer. Dit is een extra service en wordt geleverd door een extern bedrijf. Als dit nog niet voldoende is kan er zelfs gebruik worden gemaakt van een bewakingsdienst. Alle diensten voldoen dan ook aan de NEN en VEB-normen.