Internet en bellen

De meeste providers van internet abonnementen bieden niet alleen internetdiensten aan. Telefonie en televisie worden vaak ook aangeboden door de providers. Niet alle consumenten willen een alles in 1 pakket. Het is ook mogelijk om alleen een abonnement af te sluiten voor internet en telefonie. Er is meestal de keuze uit twee soorten telefoonabonnementen. Bij het standaard abonnement wordt er betaald per gesprek. Er is echter vaak ook een tweede soort abonnement dat aangeboden wordt. Bij dit abonnement kan er onbeperkt gebruik gemaakt worden van bellen naar vaste nummers voor een vast bedrag per maand.

Internet en bellen abonnement populair

De laatste jaren is glasvezel internet een hot topic. Bij iedereen in Nederland zijn werknemers van de kabelbedrijven over de vloer geweest om glasvezel aan te sluiten. Op dit moment is het glasvezel netwerk voor bijna iedereen in Nederland verkrijgbaar. Een type abonnement dat wordt aangeboden door de Nederlandse providers is een combinatie van glasvezel internet en bellen. Dit is vergelijkbaar met een alles in 1 pakket maar dan zonder televisie.

Internet en bellen geschikt voor bedrijven

Voor een bedrijf is een glasvezel internet en bellen combinatie een geschikt abonnement. In veel bedrijven is immers geen televisie nodig maar zijn internet en bellen onmisbaar en essentieel voor de bedrijfsvoering. Vergelijk direct de beschikbare abonnementen op je adres met de postcodecheck.